Internet Marketing

Internet Marketing is er op gericht om meer rendement uit je website te halen. Dit rendement kan zijn: meer relevante bezoekers, hoger scoren in de zoekmachines, meer naamsbekendheid, meer verkopen (conversies) via de website etc.

 

InEigenWoorden creëert actieve onlinecampagnes door het toepassen van internetmarketing met als doel: het overbrengen van jouw boodschap via internet.

 

Social Media

Social Media is hot! Platformen als Twitter, Hyves, Facebook, Linkedin, Youtube en Blogs groeien uit tot de meeste populaire websites.

 

Ook het aantal gebruikers en die tijd die bezoekers besteden aan het online netwerken neemt sterk toe. Het inzetten van Social Media voor jouw bedrijf is dan een uitstekende manier om je doelgroep online te bereiken en met hen de dialoog aan te gaan.

 

Bij het opstellen van een internet marketing strategie voor jouw bedrijf adviseert en ondersteunt EigenWoorden over de vele mogelijkheden die Social Media biedt.

 

Gericht adverteren met een zeer groot bereik!

E-mail marketing

Marketing via e-mail is effectieve tool om contact met je klanten te onderhouden en om terugkerende bezoekers naar je website te krijgen, bijvoorbeeld om iets te verkopen.

 

EigenWoorden denkt met je mee en als je dat wilt kunnen we het complete traject van opmaak tot het verzenden van je nieuwsbrief. Wie ga je per e-mail benaderen? Wat is je boodschap die je gaat  overbrengen? Wat is de rol van je website ? Samen met onze designers, programmeurs en tekstschrijvers creëren we de meeste optimale nieuwsbrief!

Zoekmachine marketing

Meer informatie over zoekmachine marketing en de mogelijkheden om hoger in de zoekmachines te komen vind je hier.

Copyright © 2008-2010 EigenSteil

Home | Internet marketing | Zoekmachine marketing | Vacatures | Contact

 

EigenWoorden is een handelsnaam van EigenSteil B.V.